2 september 2018

Autismecafé Hardinxveld, 13 september

Op 13 september organiseren Jan en Arianne van Dijk het eerste Autismecafé in deelcafé De Buurman. Het Autismecafé is een ontmoetingsplek waar mensen in een ontspannen sfeer hun verhaal kunnen delen, maar ook naar anderen kunnen luisteren en hen kunnen helpen met hun eigen ervaringen. U bent van harte welkom om tussen 19.30 en 21.30 uur binnen te lopen. U mag zo lang of kort blijven als u wilt.

‘In onze familiekring en in onze omgeving komt autisme voor. Onze ervaring is dat autisme een grote invloed heeft op het dagelijks ritme en gezinsleven’, geven Jan en Arianne van Dijk aan. ‘Wij denken dat ook andere mensen hiermee te maken hebben in hun omgeving. Deelcafé De Buurman kwam gelijk in onze gedachten als dé uitgelezen plaats om een bijeenkomst te organiseren. Bij De Buurman vindt onder andere al een mamacafé, breicafé en een financieel café plaats. Gelukkig reageerde ‘De Buurman’ positief op ons verzoek.’

In de loop van 2018 staan nog 3 Autismecafés gepland. Houd voor de data en tijdstippen onze website en social media in de gaten.

Contact
Jan en Arianne van Dijk
E: autismecafehardinxveld@kpnmail.nl