10 maart 2021

Coronamaatregelen houden invloed op MAG-aanvragen

Hoewel er licht is aan het einde van de tunnel en er heel licht versoepeld wordt, zorgen de geldende coronamaatregelen dat veel activiteiten nog geen doorgang kunnen vinden. Natuurlijk hopen veel organisaties dat er weer meer mogelijk zal zijn in april, maar het zal nog even afwachten blijven.

Toch zorgen de maatregelen ook voor creativiteit: er ontstaan nieuwe initiatieven en bestaande activiteiten worden aangepast om ‘gewoon’ door te kunnen gaan. Altijd binnen de mogelijkheden die er zijn en met in acht neming van de maatregelen natuurlijk! Zo konden de tieners lekker bootcampen, bleef het ANWB Automaatje doorrijden en bleef ook de buurtbemiddeling actief.

Moet u uw activiteit uitstellen, afgelasten of ombouwen door de coronamaatregelen en heeft u voor uw activiteit een MAG-bijdrage ontvangen, dan vragen wij u rekening te houden met een aantal zaken.

Activiteit omgebouwd, afgelast of uitgesteld

 • StuwKR8 informeren
  Iedere MAG-partner die een activiteit met een bijdrage van de MAG uitvoert en die activiteit moet uitstellen of afgelasten, dient dit door te geven aan StuwKR8.
 • Alternatieve activiteiten of activiteiten in aangepaste vorm voorstellen
  MAG-partners kunnen alternatieve activiteiten of activiteiten in aangepaste vorm voorstellen. Na akkoord van StuwKR8 kan deze activiteit dan met de reeds ontvangen MAG-bijdrage worden uitgevoerd.
 • Dezelfde activiteit op een latere datum uitvoeren
  Een MAG-partner kan met StuwKR8 overleggen om de reeds ontvangen bijdrage te gebruiken voor eenzelfde activiteit op een latere datum.
 • De activiteit gaat niet door
  Mocht de activiteit niet op termijn of niet in aangepaste vorm kunnen worden uitgevoerd dan moet het resterende bedrag van deze activiteit teruggestort worden.

Heeft u een vraag over het bovenstaande?

Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Gerard Nieuwe Weme
Projectleider MAG
E: g.nieuweweme@StuwKR8.nl
T: 06 40 25 27 75

Sabine Bernard
Projectmedewerker
E: s.bernard@StuwKR8.nl
T: 06 50 49 86 16