20 oktober 2020

De Buurtkamer en Deelcafé de Buurman slaan handen ineen

De afgelopen weken zijn de coronamaatregelen weer verscherpt. De mogelijkheden om elkaar te ontmoeten zijn teruggedrongen, maar de behoefte om elkaar te kunnen zien, blijft bestaan. Daarom hebben Deelcafé de Buurman en de Buurtkamer hun handen ineengeslagen, om ontmoeting op een veilige manier te kunnen faciliteren.

Hiervoor zal de buurtkamer de komende weken elke maandag, woensdag en donderdagmorgen van 10:00 tot 11:30 uur geopend zijn voor een kop verse barista-koffie, een goed gesprek, het afmaken van uw breiwerk of het lezen van een krant of boek. Ook met mooie ideeën voor uw buurt bent u van harte welkom!

U vindt de Buurtkamer in het gebouw van Servanda aan de Scheldestraat (‘Ducdalf’). Elke morgen is er een sociaal werker van Servanda aanwezig met daarnaast altijd een verrassend koffie-tintje van De Buurman. Zo hopen we toch een goede buur voor u te kunnen zijn in deze lastige tijden.

We vragen u bij binnenkomst een mondkapje te dragen, als u eenmaal een plekje heeft kunt u deze met een gerust hart afdoen. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en laat u testen.

Servanda & Deelcafé de Buurman hopen u daar te ontmoeten!

Buurtkamer
Scheldestraat 1 (‘Ducdalf)
maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 11:30 uur