Gymnastiekvereniging OKK bestaat 100 jaar! Jubileumvoorstelling

Datum initiatief: Juni 2019
Locatie: Sporthal de Wielewaal, Hardinxveld-Giessendam

Gymnastiekvereniging OKK bestaat 100 jaar! Zoals jullie weten vieren we dit een heel jaar lang met allerhande activiteiten voor jong en oud. Zo hebben we de voorbije maanden al vele mooie jubileumactiviteiten mogen vieren. Nu is het dan tijd voor de volgende spectaculaire activiteit; De Voorstelling van de Eeuw! 

Voorstelling van de eeuw!

Na maanden van intensieve voorbereiding vond op 21 en 22 juni de langverwachte jubileumvoorstelling plaats in Sporthal de Wielewaal, aan de Cornelisweer 2 te Hardinxveld-Giessendam. De verschillende sportgroepen van OKK hebben allemaal hun uiterste best gedaan om een spectaculaire show neer te zetten, iets waar we ons allen op verheugden. Tijdens deze show is er een film over alle sportgroepen binnen OKK vertoond met daarnaast een aantal live optredens op de sportvloer. Voorafgaande aan de voorstelling lieten veel leden met hun groepen zien wat zij allemaal kunnen. Uiteraard zorgden wij voor een spectaculaire afsluiting waar ze bij de olympische spelen jaloers op kunnen zijn !

De aftrap van de weekendshow was op vrijdagavond 21 juni. De zaal was open voor bezoekers vanaf 19.00 uur, waarna de voorstelling om 19.30 uur begon. De daaropvolgende voorstellingen vonden plaats op zaterdag 22 juni. De middagvoorstelling ving aan om 15.30 uur, de inloop was vanaf 15.00 uur. Later op de dag was er ook een avondprogramma, welke om 19.30 uur startte.

Dit evenement is ondersteund door de MAG omdat het bijdragen levert aan de MAG doelen: Sport en Bewegen, Vrijwillige inzet, opgroeien en ontwikkelen en gezonde leefstijl

Contactpersonen

Secretaris, secretaris@okkhardinxveld.nl

Bijdrage aan MAG-doelen:
Sport en Bewegen • Vrijwillige inzet
Opgroeien en ontwikkelen • Gezonde leefstijl
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie € 1.000 – €10.000,-