Gymnastiekvereniging OKK Hardinxveld, reguliere activiteiten

Datum initiatief: 2019, 2020, 2021
Locatie: Hardinxveld - Giessendam

Een leven lang sportief

Gymnastiekvereniging OKK Hardinxveld is een vereniging voor jong en oud. Niet voor niets is de slogan ‘een leven lang sportief’. OKK biedt namelijk een grote diversiteit aan sporten, geschikt voor een brede doelgroep. Zo bevat het uitgebreide lesaanbod van de club sportlessen voor peuters & kleuters, oudere kinderen, jongeren en senioren. Bij OKK kan iedereen dan ook terecht, ongeacht leeftijd of niveau.

Inmiddels telt de vereniging rond de 1.000 leden en met de vele uiteenlopende sportlessen biedt OKK voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende turngroepen binnen de vereniging, zowel op selectie- als recreatief niveau. Daarnaast biedt de vereniging Free Running aan, evenals een breed arrangement aan danslessen. Tevens biedt OKK met ‘Actief Bewegen’ een divers lespakket voor de oudere generaties.

Met het brede aanbod aan sporten levert OKK een wezenlijke bijdrage aan lichamelijke en geestelijke gezondheid van haar leden. De sportlessen, in combinatie met de verschillende uitvoeringen, zorgen voor veel fitte inwoners in Hardinxveld-Giessendam, iets waar OKK graag aan bijdraagt.

Meer informatie
Voor meer informatie over Gymnastiekvereniging OKK kunt u kijken op www.okkhardinxveld.nl of de Social Mediakanalen volgen.

Facebook: https://www.facebook.com/OKKHardinxveld/

Instagram: https://www.instagram.com/okkhardinxveld/

 

Bijdrage aan MAG-doelen:
Sport en bewegen • Geestelijke gezondheid
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie tot € 10.000