Mensen voor mensen, vereniging voor senioren

Datum initiatief: 2019, 2020, 2021
Locatie: Aan de Boorstraat in het eigen gebouw ‘de Keet’

Mensen voor Mensen is een zelfstandige vereniging voor senioren uit Hardinxveld-Giessendam die de pensioen­­leeftijd hebben gepasseerd.

De vereniging staat open voor alle gepensioneerden en is er dan ook zeker voor mensen die eenzaamheid ervaren of een klein netwerk hebben.

Het motto luidt:

‘Ben je eenzaam en alleen, Mensen voor Mensen is er voor iedereen’.

Door het sociale contact te stimuleren en leden te binden aan de vereniging als vrijwilliger, levert Mensen voor Mensen een bijdrage aan het welzijn van de leden. Door de week heen worden er activiteiten aangeboden, zoals klaverjassen, biljarten, crea en inloop. De vereniging is gevestigd aan de Boorstraat in het eigen gebouw ‘de Keet’.

Als MAG-initiatief gaan zij aan de slag om het komende jaar meer mensen te bereiken. Naast mensen behouden en binnenhalen, willen zij zich ook beter gaan richten op de kwaliteit van het sociale contact dat deze mensen hebben. Activiteiten die zich daar meer op richten zou al een stap zijn. Mensen voor Mensen staat daarnaast ook open voor samenwerking en verbinding met andere partijen in de gemeente.

Contact

Tel: 0184 – 617 306

 

Bijdrage aan MAG-doelen:
Omzien naar elkaar • Vrijwillige inzet
Geestelijke gezondheid
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie € 1.000 – €10.000,-