Moonlightshopping bij De Buurt en Kerkplein

Datum initiatief: 30 november 2018
Locatie: De Buurt en Kerkplein in Boven-Hardinxveld

Op 30 november 2018 vond alweer de achtste editie van Moonlightshopping plaats. Mede door het mooie weer hadden heel veel mensen de weg naar de sfeervolle Buurt weer gevonden dit jaar.

Onder genot van de muziek van het Pieten Looporkest kon er bij een record aantal kramen weer inkopen worden gedaan voor de feestdagen en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Leuk detail is dat een groot deel van de kraamhouders uit Hardinxveld komt en/of Hardinxveldse roots heeft.

Nieuw dit jaar was de uitbreiding op het Kerkplein. Gezien de gezellige drukte daar, een groot succes en dus zeker voor herhaling en misschien wel uitbreiding vatbaar. Ook de optredens in de tent, door lokale zangers en/of koren, werden goed beluisterd onder genot van één van de heerlijkheden van de kraamhouders op het Kerkplein. Ook onze visbakkers, gesponsord door een plaatselijk visserijbedrijf, hebben maar liefst 70 kilo voorntjes gebakken en gratis uitgedeeld. Ook dit jaar kunnen we dus met recht spreken van een groot succes! 

Meer informatie

E: moonlightshopping@live.nl

 

Bijdrage aan MAG-doelen:
Omzien naar elkaar • Samenleven •
Vrijwillige inzet • Sport en bewegen
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie € 1.000 – €10.000,-