OKK sportsymposium “Heeft de sportvereniging nog toekomst?”

Datum initiatief: 5 oktober 2018
Locatie: Hardinxveld

Op vrijdag 5 oktober 2018 vond het sportsymposium “Heeft de sportvereniging nog toekomst?” plaats als start van het 100-jarige jubileum van gymnastiekvereniging OKK. Dit symposium is mede mogelijk gemaakt door een MAG-bijdrage.

OKK had hier onder meer alle besturen en trainers van sportverenigingen in Hardinxveld-Giessendam voor uitgenodigd. Hieronder vindt u een korte terugblik op het symposium uit de nieuwsbrief van OKK:

“Wat was het een gezellige, sfeervolle, maar bovenal inspirerende avond! Het symposium is door zowel het bestuur, jubileumcommissie en het publiek erg positief ontvangen en we kijken dan ook terug op een fantastische start van het jubileumjaar. Dankzij een goed gevulde zaal vol genodigden, clubleden en geïnteresseerden hing er een geweldige ambiance, iets waar we ongelooflijk blij mee zijn en iedereen graag voor willen bedanken.

Namens het bestuur en de jubileumcommissie bedanken we dan ook iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan zowel de voorbereidingen als aan de avond zelf. Mede dankzij jullie was de 1e activiteit van het 100-jarig jubileum een succes. Ook bedanken we de gastsprekers, die een groot aandeel hadden in het avondvullende programma. We hopen dat iedereen genoten heeft van de interessante inzichten en ideeën van Rob Stout, Kim Putters, Ilona Op de Weegh en Gerard Kemkers. De presentaties die zij gaven zijn een wijze les voor de toekomst van de vele sportverenigingen in Hardinxveld en omgeving. Tot slot gaat dank uit naar alle free-runners voor een geweldige show!”

Een fotoimpressie:

 

Contactpersoon
Will Langeveld
E: info@okkhardinxveld.nl
I: www.okkhardinxveld.nl

 

Bijdrage aan MAG-doelen
Geestelijke gezondheid • Gezonde leefstijl • Opgroeien en ontwikkelen • Samenleven • Sport en bewegen 
Hoogte MAG-bijdrage
Categorie tot € 1.000