Rode Kruis uitje voor mensen met een beperking

Datum initiatief: 13 juli 2019 & 29 september 2018
Locatie: Beekse Bergen & Ouwehands Dierenpark

2019 Beekse Bergen

Op 13 juli 2019 was het weer een feest voor een grote groep mensen uit Hardinxveld-Giessendam. Zij gaan niet zo vaak een dagje uit door hun beperkingen, maar konden op deze zaterdag volop genieten in de Beekse Bergen. Ruim 100 gasten en vrijwilligers vertrokken in twee grote bussen en een rolstoelbus naar het zuiden, terwijl de ouders/verzorgers op hun eigen manier lekker een dagje konden genieten.

Het Rode Kruis organiseerde deze dag samen met een grote groep vrijwilligers, die allen hun uiterste best doen om er een leuke dag van te maken die goed verloopt. Iedereen kwam met een glimlach terug in Hardinxveld, dus wat ons betreft weer een geslaagd MAG-initiatief.

2018 Ouwehands Dierenpark

Op 29 september 2018 was het zover. Met ruim 100 mensen vertrokken we richting de dierentuin in Rhenen. Ontvangst met koffie en iets lekkers en daarna heerlijk rondwandelen tussen de dieren. Iedere keer kwam je weer hele blijde gezichtjes tegen. Tussen de middag een heerlijk frietje, een snack en wat drinken om dan weer verder te kunnen gaan genieten. Iedereen wilde wel even de panda’s gaan bewonderen. We hebben met elkaar een fantastische dag gehad.

 

Contactpersoon
Mevrouw Gerda van Rossum
E: rarossum1965@kpnmail.nl

 

Bijdrage aan MAG-doelen:
Samen leven • Omzien naar elkaar •
Vrijwillige inzet • 
Mantelzorg
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie € 1.000 – €10.000,-