Romy’s Healthy Fest

Datum initiatief: 23 juni 2018
Locatie: Korfbalvereniging HKC

Op 23 juni heeft Romy’s Healthy Fest plaatsgevonden bij Korfbalvereniging HKC in Boven-Hardinxveld. Het evenement stond in het teken van sport, food, mind en beauty voor alle leeftijden. Doelstelling van dit evenement was om inwoners van Hardinxveld-Giessendam in beweging te brengen en bewust te maken van een gezonde leefstijl.

Door vrijblijvend en op een leuke manier veel sporten te kunnen proberen, wordt de drempel lager om zelf ook te gaan sporten. Diverse kleine en grote sportverenigingen zijn bij elkaar gebracht en er stonden professionals klaar in de kraampjes en beautyhoek. De opbrengst is bedoeld voor Kika, waar Romy als initiatiefneemster graag iets voor wilde betekenen. Samen met haar tante, Marianne van der Vlies, en de vele vrijwilligers heeft Romy deze dag heel goed georganiseerd.

Romy’s Healthy Fest was een enorm succes met een grote opkomst en enthousiaste deelnemers. Veel Hardinxvelders zijn in beweging gebracht, hebben nieuwe vormen van sport ontdekt en hebben een gezellige dag met elkaar doorgebracht. Het eindbedrag voor Kika was ook erg mooi (meer dan 10.000 euro!!) en gaat goed ingezet worden voor bijvoorbeeld onderzoek en nieuwe medicijnen. Dit succes en de goede samenwerking bied mogelijk kansen voor een vervolg in de toekomst.

Voor meer informatie, filmpjes en alle foto’s kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina van Romy’s Healthy Fest. Hieronder een kleine impressie.

Contactpersoon
Marianne van der Vlies
E: mariannevandervlies@kpnmail.nl

 

Bijdrage aan MAG-doelen:
Gezonde leefstijl • Sport en bewegen • Vrijwillige inzet
Hoogte MAG-bijdrage:
Categorie tot € 10.000