Samen op Pad HaGi: uitje voor mensen met een beperking

Datum initiatief: 2020, 2021, 2023
Locatie: Hardinxveld-Giessendam

Stichting Samen op Pad HaGi zet zich in voor mensen met beperking en eenzame ouderen, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam.

Jaarlijks organiseert Stichting Samen op Pad Hagi een dag uit, waarbij zij met ruim 100 gasten en begeleiders (allen vrijwilliger) op pad gaan, bijvoorbeeld naar een dierentuin.

Sinds begin 2020 is Stichting Samen op Pad HaGi in het bezit van een rolstoelbus. Hier worden regelmatig ritten mee gereden voor bijvoorbeeld een dagje uit, middagje op stap met mensen in rolstoel, ritjes naar de vakantiebestemming en dergelijke. Door de maatregelen rondom het coronavirus is de jaarlijkse activiteit van 2020 afgelast en de inzet van de bus helaas gereduceerd naar een zeer lage frequentie.

Na 1,5 jaar kon Stichting Samen op Pad HaGi eindelijk weer een uitje organiseren! Zaterdag, 16 oktober 2021, zijn we met een groep mensen met een beperking en vrijwilligers naar Kinepolis in Dordrecht geweest om daar naar de film ‘De Avonturen van de familie Vos’ te kijken. Na de film zijn we met elkaar naar Frittella in Papendrecht gegaan om daar met elkaar pannenkoeken te eten. Het was een gezellige en geslaagde dag. Op naar nog veel meer uitjes!

Bron foto: facebookpagina Samen op Pad HaGi

Contact 
E: info@SamenOpPadHagi.nl
T: 06 – 83 41 53 89
I: www.SamenOpPadHagi.nl
FB: www.facebook.com/SamenopPadHaGi

 

Bijdrage aan MAG-doelen
Vrijwillige inzet • Omzien naar elkaar 
Hoogte MAG-bijdrage
Categorie  € 1.000 – € 10.000