3 mei 2018

Iris van Lomwel gestart als buurtnetwerker

Per 1 mei is onze nieuwe collega Iris van Lomwel gestart als buurtnetwerker bij StuwKR8. Zij gaat de inwoners van Hardinxveld-Giessendam ondersteunen bij MAG-initiatieven.

Even voorstellen

In 2017 ben ik afgestudeerd als Cultureel en Maatschappelijk Vormgever aan Avans Hogeschool Breda. Tijdens deze studie ben ik veel te weten gekomen over maatschappelijke kwesties en over verschillende doelgroepen in de samenleving. Iets kunnen betekenen voor mensen en hen motiveren, heeft mij altijd gedreven in zowel persoonlijke als professionele ervaringen. Ik ben zowel tijdens als na mijn studie actief geweest als vrijwilliger voor verschillende sociale ondernemingen. Voor mij is een samenleving waar iedereen er mag zijn en waar mensen elkaar ondersteunen erg belangrijk.

Sinds 1 mei ben ik gestart met de Maatschappelijke Agenda (MAG) in Hardinxveld-Giessendam als sociaal werker voor StuwKR8. Ik kijk er naar uit om de komende tijd veel inwoners te ontmoeten en te ontdekken wat er speelt in Hardinxveld-Giessendam. Met het netwerk dat dan ontstaat, hoop ik mensen met elkaar te kunnen verbinden voor het ontstaan van initiatieven.

Als jonge (startende) professional heb ik zeker ideeën die kunnen zorgen voor vernieuwing en een prettige, sociale woonomgeving. Ik hoop veel inwoners te kunnen motiveren en ondersteunen om samen bij te dragen aan een sterkere samenleving. Dat dit mooie dorp de plaats is waar ik zelf opgegroeid ben, maakt het nog veel leuker!

Iris van Lomwel, buurtnetwerker
E. i.lomwel@StuwKR8.nl
T. 06 82 04 50 94