4 september 2018

Een gezellige buurtbijeenkomst: koffie met de Doornsweer en Claversweer

We hopen door buurtgericht te werken, goede ideeën aan te boren voor en door bewoners om Hardinxveld-Giessendam sterker te maken voor iedereen.

In juli is buurtnetwerker Iris van Lomwel een aantal dagen deze twee straten in geweest om bewoners vragen te stellen over uiteenlopende behoeften. Dit kleinschalige onderzoek was bedoeld om te achterhalen waar de krachten zitten in deze buurt, maar ook wat er nog moet gebeuren en mogelijk is voor bewoners.

Op 30 augustus organiseerden wij een buurtbijeenkomst waarbij bewoners van de Doornsweer en Claversweer waren uitgenodigd om koffie te drinken met iets lekkers erbij. Dit was een gezellige bijeenkomst waar ongeveer een derde van alle bewoners op af was gekomen. Een mooi resultaat! Het was een fijne bijeenkomst waarbij bewoners nader met elkaar kennis hebben gemaakt. Ook zijn verschillende ideeën opgeschreven voor meer ontmoeting in de buurt. Iedereen vond het voor herhaling vatbaar!

Woont u in een andere buurt en zou u ook graag eens de buren ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of heeft u een heel ander idee voor uw buurt?

Neem gerust eens contact op met buurtnetwerker Iris van Lomwel.

Iris van Lomwel, buurtnetwerker
E. i.lomwel@StuwKR8.nl
T. 06 82 04 50 94