8 oktober 2020

Nationale Sportweek 2020 in Hardinxveld-Giessendam

Van vrijdag 18 t/m zondag 27 september vond de landelijke Nationale Sportweek plaats. Ook in de gemeente Hardinxveld-Giessendam werd aangehaakt bij dit landelijke initiatief. Ondanks de coronamaatregelen hebben Maarten en Wesley, sportcoaches van Servanda, voor een leuk, uitgebreid en coronaproof programma weten te zorgen. 

Uiteraard neemt de gemeente Hardinxveld-Giessendam volgend jaar nog een keer deel aan de Nationale Sportweek, en dan hopelijk weer met evenveel (of zelfs meer) enthousiaste deelnemers bij de activiteiten!

Dit jaar bestond het programma voor volwassenen uit een bootcamp in Westpark, een wandeling vanaf de Scheldestraat en bij SVHG kon worden meegedaan aan een biljarttoernooi in het clubgebouw De Blaar.

Voor jongeren was er een zwemclinic bij De Duikelaar, een kinderbootcamp in Westpark, Cardio kickboks bij Kromme Gat en in sporthal de Wielewaal konden zij meedoen aan sport- en spelactiviteiten, zaalvoetbal en lasergamen. Het programma was zo’n succes dat bij verschillende kinderactiviteiten zelfs het maximumaantal toegelaten deelnemers werd bereikt!

Maarten en Wesley waren zo druk met de begeleiding van alle activiteiten, dat zij helaas geen foto’s hebben kunnen maken van deze sportieve week. Wel is er een kort leuk filmpje van het lasergamen. De zaal was goed donker gemaakt voor een extra spannend effect.

Servanda ontvangt een MAG-bijdrage voor haar reguliere activiteiten. Mede hierdoor is de Nationale Sportweek mogelijk gemaakt. Meer informatie >