19 februari 2020

Gerard Nieuwe Weme nieuwe projectleider MAG

Na twee jaar MAG draagt projectleider Leny Braks het stokje over aan Gerard Nieuwe Weme. Hij zal samen met Sabine Bernard verder invulling geven aan de MAG en hierbij nauw samenwerken met de MAG-partners. Sabine Bernard is al vanaf de start in 2018 betrokken bij de MAG. Zo verzorgde zij bijvoorbeeld de MAG-presentaties, rapportages en de MAG-enquêtes. Zowel Sabine als Gerard werken als adviseur bij B&A, de moederorganisatie van StuwKR8.

Gerard stelt zich graag aan jullie voor.

Ik ben Gerard Nieuwe Weme en werk sinds kort weer voor B&A waar ik van 2008 tot 2013 ook al gewerkt heb als onderzoeker, adviseur en programmamanager. In het eerste kwartaal van 2020 neem ik langzaam de werkzaamheden van Leny Braks over als projectleider van Stuwkr8.

De laatste jaren was ik manager bij de welzijns- en kinderopvang organisatie Raster in Deventer waar ik nauw betrokken was bij de maatschappelijke agenda daar.

Ik woon samen met mijn partner in Warnsveld en onze twee kinderen studeren in Groningen en Nijmegen. Ik vind het leuk om te squashen, mountainbiken en te hiken. Verder heb ik een grote tuin en verbouw veel eigen groente.

Ik heb heel veel zin als projectleider aan de slag te gaan bij StuwKR8 en met Sabine en de partners kijk ik er naar uit om samen mooie dingen te mogen doen en daarmee een bijdrage te leveren aan het welzijn in Hardinxveld Giessendam.

In het eerste kwartaal vindt de overdracht van Leny Braks naar mij plaats. Zij rond het jaar 2019 geheel af en ik zal me bezighouden met alle nieuwe aanvragen.

Ik hoop velen van jullie op korte termijn te spreken.

Gerard Nieuwe Weme