3 november 2020

Servanda start online platform voor mantelzorgers in Hardinxveld-Giessendam

Servanda sociaal werk gaat vanaf 10 november (Dag van de Mantelzorg) starten met een online platform voor mantelzorgers.  In een besloten digitale omgeving biedt Servanda mantelzorgers, onder begeleiding van  mantelzorgconsulente Brenda Otten, de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Servanda biedt frisse, aansprekende sessies om andere mantelzorgers in een kleine groep te ontmoeten. Voor elk wat wils, naar eigen keuze of smaak! Juist in deze tijd van corona wil Servanda andere mogelijkheden gaan creëren om elkaar te ontmoeten. Omdat dit nu niet fysiek mogelijk is in bijeenkomsten, nodigen wij u uit om deel te nemen. Deelname is heel eenvoudig via je eigen televisie en afstandsbediening of met gebruikmaking van je eigen tablet, iPad of computer. Iedereen kan op deze manier makkelijk aansluiten bij Ontmoetingen Online. De ontwikkelde techniek biedt vervolgens ruimte om met elkaar te praten en ervaringen te delen. Zo bieden we je in feite een interactief, aansprekend en persoonlijk televisiekanaal!

Ervaar de kracht van online gezamenlijke activiteiten. Van steun en samenzijn in een lastige periode met weinig tot geen fysiek- of sociaal contact. Het platform biedt de mogelijkheden om nieuwe vriendschappen en mooie relaties te laten ontstaan.

Wilt u vrijblijvend op dinsdag 10 november van 10.00-11.00 uur meedoen?

Meldt u zich dan aan bij Brenda.Otten@servanda.nl. Servanda zorgt dan dat u voor 10 november met uw televisie wordt aangesloten!