22 februari 2021

Servanda nu ook op YouTube

Sinds vorig jaar beschikt Servanda over een eigen YouTube kanaal waar diverse digitale activiteiten met betrekking tot hun dienstverlening te zien zijn.

Alzheimercafé

Zoals het Alzheimercafé Hardinxveld-Giessendam dat helaas vanwege de lockdown nog niet live kan plaatsvinden. Op 24 maart zal daarom via het YouTube kanaal van Servanda live een presentatie te zien zijn van Evelien Pullens over haar boek  ‘De vierde dementie, intuïtie en dementie’. Zij laat als ervaringsdeskundige en zorgprofessional zien hoe je op een andere manier kunt omgaan met iemand met dementie.

Overigens zijn er nog meer Specials te bekijken van het Alzheimercafé op het YouTube kanaal. Er staan ook presentaties over ‘Omgaan met rouw en verlies’, ‘Muziek en dementie’ en ‘Voeding en dementie’.

Mantelzorgpunt

Vanuit het mantelzorgpunt staat er op YouTube een presentatie voor u klaar van professioneel organiser Susanne de Bie over “Stress herkennen en aanpakken”. Zeker in deze tijd belangrijk om stress op tijd te herkennen en met tips helpt Susanne u om stress aan te pakken. Susanne de Bie is als professioneel organiser expert in het terugdringen van stresssituaties, door dagelijks cliënten te helpen hun wereld weer op orde te brengen en overzicht te creëren, vanuit haar bureau Biezonder Georganiseerd.

Ontspanning

Voor alle inwoners, die vanwege ziekte, handicap of corona op dit moment niet op pad kunnen, staan er op het YouTube kanaal diverse ontspannende wandelingen, zoals “Voetstappen in de sneeuw”, “Vorst in het Cadettenkamp”, een 6-delige serie over “Winter op de Veluwe” en “Mijn leven in corona-tijd”.

Beweging

Voor alle thuisblijvers, thuiswerkers en iedereen, die deze periode wil benutten om te werken aan zijn of haar conditie, staan er op Servanda live diverse Beweegsessies met de sportcoach van Servanda, Maarten Hendrickx. Omdat alle sportscholen nog dicht zijn én bewegen voor jong en oud zo belangrijk is, zijn hier diverse oefeningen op muziek te vinden, die u ongeacht uw leeftijd of conditie gratis mee kan doen.

Neem een kijkje op het YouTube kanaal

Neem dus eens een kijkje op het YouTube kanaal van Servanda Live – YouTube.

U kunt hier elk moment van de dag terecht voor een presentatie, wandeling of beweegsessie. U hoeft zich niet aan te melden en deelname is gratis!

 

Servanda is een MAG-partner