9 maart 2018

StuwKR8 officieel van start

Afgelopen donderdag 8 maart is Leny Braks officieel gestart als projectleider MAG. Deze dag stond in het teken van kennismaken met verschillende organisaties en verenigingen in Hardinxveld-Giessendam. Wethouder Trudy Baggerman zwaaide Leny symbolisch uit bij museum de Koperen Knop, waar Leny samen met een wijkagent en twee leden van het sociaal team op de fiets stapte.

Leny bracht onder andere een bezoek aan de EHBO, deelcafé De Buurman en Partycentrum ’t Hart. Ook is haar de weg gewezen naar diverse sportverenigingen en andere organisaties. Aan het eind van de middag is Leny geïnterviewd door RTV Rijnmond.

’s Avonds volgde, na het bijwonen van het verkiezingsdebat, een eerste overleg met de klankbordgroep van de MAG. ‘Ik vond het erg leuk om kennis te maken met allemaal zeer betrokken bewoners van Hardinxveld-Giessendam en ben onder de indruk van de vele vrijwilligers die ik heb ontmoet. En ik kijk er naar uit om met nog veel meer mensen kennis te maken op een van onze inloopbijeenkomsten volgende week’, aldus Leny.