16 oktober 2019

Terugblik MAG-inspiratiedag

8 oktober was het dan eindelijk zover… de MAG-inspiratiedag! Deze middag en avond stonden in het teken van de mooie MAG-initiatieven die Hardinxveld-Giessendam inmiddels al rijk is.

Zo zijn we gestart en geëindigd bij beide korfbalverenigingen, die met hun aanbod bijdragen aan een aantal MAG-doelen. We zijn vervolgens op de fiets gestapt om een kijkje te nemen bij de Volkstuinvereniging, de Natuurspeeltuin, Buurt Bestuurt, de Volksuniversiteit en Bibliotheek Aanzet. Deze initiatiefnemers hebben ons meegenomen in wat er al bereikt is, maar hebben ons ook geïnspireerd met de ambities die zij nog hebben. Het geheel werd compleet gemaakt met een mooi optreden van de drumband van EMS. Al met al een inspirerende dag, waarna deelnemers met nieuwe ideeën huiswaarts vertrokken. Zeker geslaagd dus wat ons betreft!

Wij willen via deze weg alle initatiefnemers bedanken die de deur opengezet hebben en zich ingezet hebben voor deze inspiratiedag! We wensen hen, en alle andere MAG-initatiefnemers, veel succes en vooral plezier in het uitvoeren van de voorgenomen plannen.

Bekijk ook onderstaand filmpje gemaakt door gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Heeft u een idee voor een initiatief?

Hier vindt u alle informatie over het indienen van MAG initiatieven www.stuwkr8.nl/mag-aanvraag. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw initiatief. Naar contact.