17 oktober 2018

Ben jij of ken jij iemand die een stageplek zoekt?

Ben jij een flexibele, enthousiaste en energieke derdejaars HBO-student Social Work of CMV, MWD of SPH? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om mee te lopen met een buurtnetwerker? En spreekt een kleine gemeente je aan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stageopdracht bij StuwKR8

Voor StuwKR8 werken een projectleider en een buurtnetwerker. Als stagiair(e) ondersteun je de buurtnetwerker bij de aanpak van het wijkgericht werken. We gaan in één wijk beginnen en experimenteren wat werkt. Gestart wordt met een behoefteonderzoek bij partners en bewoners. Onderdeel hiervan is om huis aan huis een vragenlijst door te nemen met bewoners. Na het behoefteonderzoek volgt een analyse, waar een plan van aanpak voor de specifieke wijk mee opgesteld wordt. Zo ontstaan er kansen voor buurtinitiatieven die onder de MAG-thema’s vallen en als stagiair(e) ben je hier actief bij betrokken. Dit alles doe je samen met de buurtnetwerker van StuwKR8, die de algemene coördinatie en uitvoering van het wijkgericht werken bewaakt en ook zelf actief meedoet.

Naast het wijkgericht werken zijn er andere initiatieven, stichtingen en verenigingen die ondersteuning kunnen gebruiken bij het indienen van een MAG-aanvraag of bij de organisatie van een evenement. Ook hier kun je als stagiaire een belangrijke rol in spelen.

Een uitdagende en innovatieve sociale opdracht, met veel diversiteit aan werkzaamheden en doelgroepen dus!

Een combistage bij Servanda hoort ook tot de mogelijkheden!

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een student die niet bang is voor een uitdaging en goede sociale competenties bezit. Daarnaast werken we graag samen met iemand die enthousiast is en open staat voor belangrijke leermomenten en de daarbij behorende feedback. Er wordt tevens flexibiliteit gevraagd, doordat er geen vaste werkplek is.

Eisen:

  • Hbo-opleiding (derde studiejaar)
  • Studierichting: Social Work of CMV, MWD of SPH

Wat wij jou bieden

  • Een uitdagende stage met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven
  • Begeleiding door een buurtnetwerker
  • Ruimte om te werken aan stageopdrachten en onderzoek

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar ons. Zien wij in jou een potentiële stagiair(e), dan word je uitgenodigd voor een gesprek met je mogelijk toekomstige stagebegeleider. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Iris van Lomwel
Buurtnetwerker StuwKR8
T: 06 82 04 50 94
E: i.lomwel@stuwkr8.nl