2 augustus 2020

VRIJWILLIGER WORDEN IN DE KOPEREN KNOP?

Oproep van onze MAG-Partner Museum De Koperen Knop

Is een vrijwilligersfunctie in Museum De Koperen Knop ook iets voor u? Werken in en aan de verdere ontwikkeling van het cultuurhistorisch erfgoed. Door en met andere mensen iets moois verrichten op het gebied van cultuur, historie en natuur.

Elke functie in het museum, betekent met elkaar bezig zijn, veel plezier beleven, samen iets bedenken of maken. Er is altijd veel te doen in De Koperen Knop. Tijdens uw vrijwilligerswerk heeft u contact met 125 collega’s en veel bezoekers. Dit betekent: veel sociale contacten, veel plezier en veel voldoening!

Er zijn in het museum heel veel taken en functies. Voorbeelden daarvan vindt u op de website of op een speciale flyer, die we u op verzoek graag toesturen. In 1989 begon het met 15 vrijwilligers en nu is het team uitgegroeid tot 125 enthousiaste betrokkenen. In een platte organisatie met een een-hoofdige leiding. Met regelmatig (werk)overleg en voortgangsgesprekken. Als vrijwilliger heeft u volop de mogelijkheid ideeën in te brengen. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld. Werken in Museum De Koperen Knop doen we met elkaar.

Interesse?

Ga eens vrijblijvend in gesprek met de directeur. U belt Alida Ambachtsheer op 06-14148618 of u mailt naar koperenknop@koperenknop.nl

www.koperenknop.nl
Museum De Koperen Knop
Het cultureel en historisch centrum in de Alblasserwaard