20 maart 2020

Yannick Hurkmans, buurtwerker bij Servanda

Sinds kort is er een nieuwe buurtwerker te vinden bij Servanda. Bij de buurtwerkers van Servanda kunnen bewoners onder andere terecht voor MAG-aanvragen tot 250,-. Dus de hoogste tijd voor een voorstelrondje.

Hallo!

Mijn naam is Yannick Hurkmans en sinds maart werk ik bij Servanda. Als buurtwerker is mijn focusgebied Boven-Hardinxveld en daarnaast ben ik elke donderdag- en vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur te vinden in de Buurtkamer, Scheldeweg 1 in Hardinxveld-Giesendam.

Als buurtwerker werk ik met bewoners, bewonersinitiatieven en vrijwilligers in Boven-Hardinxveld om samen te kijken naar de (individuele) maatschappelijke problemen en oplossingen. Daarbij ga ik ook het sociale netwerk versterken door de lokale organisaties met elkaar te verbinden. Want ik geloof in de kracht van de lokale bewoners, om iedereen samen te verbinden door aandachtig te luisteren en samen te werken.

Door mijn brede sociale achtergrond heb ik veel interesses, zoals: persoonlijke ontwikkeling, deel-maatschappij, muziek, groene vingers en nog veel meer. Dus spreek mij aan op het moment dat je iets wil delen over jezelf, over Boven-Hardinxveld of als je het vooral leuk vindt om een praatje te maken.

Oproep: contact met bewoners
Omdat het gebied nog nieuw voor mij is, wil ik aandachtig de interesses en mogelijkheden van de bewoners van Boven-Hardinxveld monitoren. Waar kan ik jullie vinden en hoe kom ik met jullie in contact om samen aan de slag te gaan? Stuur mij een mail, bel mij of kom langs in de buurtkamer.

Wil je contact met mij opnemen? Dat kan via Yannick.Hurkmans@servanda.nl of 06 – 1111 7402.

Je kan mij vooral vinden op de maandag, donderdag en vrijdag.

Hopelijk tot snel,

Yannick Hurkmans