Jeugdkoor Op Weg – Jubileumconcert

Datum initiatief: 29 juni 2019
Locatie: Bonfire kerk te Dordrecht

Jeugdkoor Op Weg uit Boven-Hardinxveld bestaat dit jaar 45 jaar. Het koor bestaat uit ongeveer 35 leden uit de Alblasserwaard tussen de 15 en 35 jaar en wordt gedirigeerd door Bastiaan van der Pijl. Het koor wordt begeleid door een eigen combo. Ongeveer eenmaal per maand wordt er opgetreden in kerken in de regio. Ook wordt regelmatig gezongen op andere locaties, zoals in het ziekenhuis of bij gehandicaptendiensten in de Merwebolder en Maranathakerk. Ook organiseren de leden jaarlijks verschillende uitjes, zoals een jaarlijks koorweekend en een pinksteruitje. Iedereen is welkom bij Op Weg, of diegene nu een goede zanger is of niet.

Om het 45 jarig jubileum te vieren heeft het koor in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opnemen van een nieuwe studio CD. Deze CD is zaterdag 29 juni gepresenteerd tijdens de 2 jubileumconcerten in Bonfire Dordrecht. De CD is vanaf die datum te koop, en is te beluisteren via Spotify.

De concerten hadden de naam ‘Start a Fire’. Wij wilden met dit concert het spreekwoordelijke vlammetje aanwakkeren voor het christelijk geloof. Wim Grandia heeft verdere invulling gegeven aan het thema ‘Start a Fire’ tijdens de overdenking.

Hieronder een kleine fotoimpressie. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Contactpersoon

Willeke Timmer
E: penningmeester@jeugdkooropweg.nl
I: www.jeugdkooropweg.nl
FB: www.facebook.com/jkopweg

 

Bijdrage aan MAG-doelen
Omzien naar elkaar • Geestelijke gezondheid
Hoogte MAG-bijdrage
Categorie tot € 1.000
  • Ons initiatief draagt bij aan de doelen ‘omzien naar elkaar’ en ‘geestelijke gezondheid’. Het bestaan van Jeugdkoor Op Weg draagt bij aan de geestelijke gezondheid van de jongeren in Boven-Hardinxveld en omstreken, doordat de repetities, optredens en andere activiteiten een fijn ontmoetingsmoment zijn waarbij omzien naar elkaar centraal staat. Het jubileumconcert is eveneens een mooi ontmoetingsmoment voor jong en oud, dat bijdraagt aan het doel Omzien naar elkaar en Geestelijke gezondheid.