20 augustus 2019

Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld |Imkers op bezoek bij Servanda | klankbord groep MAG zoekt nieuwe leden

MAG-partners de bibliotheek, Servanda en StuwKR8 hebben de handen ineengeslagen om u tweewekelijks te informeren in Het Kompas over inspirerende en verbindende activiteiten in de gemeente. Zo kunt u de weg nog makkelijker vinden naar activiteiten, informatie of een bijeenkomst die voor u waardevol is! Deze informatie vindt u uiteraard ook hier op onze website.

Buurt Bestuurt Boven-Hardinxveld

Elke tweede woensdag van de maand
Buurt Bestuurt is een actieve groep bewoners in Boven-Hardinxveld die van de gemeente de ruimte krijgt om meer invloed uit te oefenen op hun directe leefomgeving. Doel is een veilige, schone en leefbare wijk. Buurt Bestuurt heeft al een aantal successen geboekt, waaronder het dempen van de glascontainers, meer groen, een drukbezocht buurtontbijt en een inloopochtend op het Nassauplein.

Elke tweede woensdag van de maand (behalve in juli en augustus) wordt er vergaderd vanaf 19:30 uur in ’t Hart. Bent u geïnteresseerd in deelname of zou u graag mee willen denken over een mooier en leuker Boven-Hardinxveld? Loop gerust eens binnen of kijk op de facebookpagina van Buurt Bestuurt.

Imkers op bezoek bij Servanda ?!

Woensdag 11 september
Wegens het grote succes van vorig jaar komen de imkers van imkerij Beesboss en imkerij van-den-Baanhoek in september weer op bezoek! Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Zet dan woensdag 11 september van 14:00 tot 15:30 uur in je agenda! Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan bij Davinia via d.vogel@servanda.nl. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klankbordgroep MAG zoekt nieuwe leden

De klankbordgroep MAG bestaat uit een groep actieve en betrokken inwoners van Hardinxveld-Giessendam. Vindt u het leuk om mee te denken over de uitvoering van de Maatschappelijke Agenda? Laat het ons weten en stuur een mail naar Leny Braks via l.braks@stuwkr8.nl.

Bericht Kompas, 14 augustus 2019