11 december 2018

Komt u ook cadeautjes ruilen onder onze kerstboom?

De maand december staat in het teken van feest, familie en afsluiting van het jaar. Voor ons is het ook een maand van delen en elkaar ontmoeten.

Buurtnetwerker Iris van Lomwel en buurtwerker Sylvia de Ruijter-van Iperen (werkzaam bij Servanda) slaan om die reden niet alleen de handen ineen voor het buurtgericht werken. Zij proberen deze maand ook Hardinxvelders met elkaar te laten delen.

Zij nodigen dan ook iedereen uit om kerstcadeautjes te ruilen onder hun kerstboom in de Ducdalf. Deze actie geldt tot 21 december, de cadeautjes die over blijven komen goed terecht bij inwoners die met de kerst iets minder te besteden hebben.

Hoe het werkt

Van 1 december tot 21 december 2018 liggen er allemaal cadeautjes onder onze kerstboom, voor zowel kinderen als volwassenen. Van cadeautjes voor de creatieveling, de spelletjesfanaat tot aan de doucheliefhebber. Breng een ingepakt cadeautje mee of pak het bij ons in, voeg een beschrijving toe en u mag dit vervolgens ruilen voor iets anders onder de boom. Het cadeautje hoeft niet nieuw te zijn, maar wel in zo’n goede staat, dat het leuk is om cadeau te krijgen. Heeft u nog een extra cadeautje over, neem dat ook gerust mee. Wij zorgen ervoor dat de cadeautjes goed terechtkomen!

Komt u bij ons de feestdagen delen en meevieren?

Op de volgende momenten bent u welkom aan de Scheldestraat 1:

  • Maandag: 09:00 – 17:00 uur & 19:30 – 22:00 uur
  • Dinsdag en woensdag: 09:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 12:00 uur

Heeft u een leuk idee voor uw buurt of voor het dorp?

Laat het de buurtnetwerkers weten!

Iris van Lomwel
StuwKR8
E: i.lomwel@StuwKR8.nl
T: 06 – 8204 5094
Sylvia de Ruijter
Servanda
E: s.vanipereren@servanda.nl
T: 0184 – 612 771