14 december 2020

Museum De Koperen krijgt een opknapbeurt 

Donderdag 19 november 2020 ging museum De Koperen Knop na een korte periode van lockdown-sluiting weer open voor het publiek. Iedereen kon tot einde van het jaar weer komen genieten van wat de cultuur en de cultuurhistorie te bieden heeft. Maar… helaas zitten we opnieuw in een lockdown waardoor het het museum gesloten is voor bezoek.

Ook na de huidige lockdown blijven de deuren nog eventjes dicht, want het museum krijgt een opknapbeurt. Na 19 februari is iedereen weer welkom om te komen genieten van kunst en cultuur in een mooie frisse omgeving.

Lijkt het u leuk om mee te helpen het museum op te knappen?

U kunt zich aanmelden als vrijwilliger om mee te helpen. De komende periode krijgen alle ruimten een schoonmaak- en onderhoudsbeurt en worden zij opnieuw ingericht. Uw hulp om als vrijwilliger mee te helpen is van harte welkom bij de nodige klussen. Heeft u hiervoor interesse? Bel dan naar 06 – 1414 8618.

 

Dankzij de verkregen MAG-bijdrage is museum De Koperen Knop in staat haar activiteiten op een maatschappelijk verantwoord niveau voort te zetten.