12 december 2018

We zijn benieuwd naar uw ervaring, doet u mee aan onze enquête?

2018 is een overgangsjaar waarbij alle MAG-partners hebben kunnen wennen aan de MAG. Aan het eind van dit jaar blikken we terug op de afgelopen periode.

Wat is uw ervaring?

We willen graag weten wat de ervaringen zijn van MAG-partners en brengen in kaart welke resultaten zijn bereikt. Ook kijken we naar wat beter kan. Dit delen we met de gemeente die eveneens graag wil weten hoe de nieuwe werkwijze tot nu toe bevalt en welke initiatieven er zijn ontplooid.

Deze informatie verzamelen we met behulp van een enquête, die ook u in kunt vullen. Dat kan via de mail die u heeft ontvangen of via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/7SFCCTN. Invullen is mogelijk tot 9 januari 2019.

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Bijeenkomst ‘de Ontmoeting’ op 17 januari 2019

Op 17 januari vindt ‘de Ontmoeting’ plaats van Gemeente Hardinxveld-Giessendam, onder andere over de Maatschappelijke Agenda. Tijdens deze bijeenkomst, in Bibliotheek Aanzet aan de Pietersweer, wordt een presentatie gegeven over de Maatschappelijke Agenda en over de terugblik en voortgang hiervan. De vergadering is zoals gebruikelijk gevuld met diverse onderwerpen en er is ruimte voor inspraak.

Het gedeelte over de Maatschappelijke Agenda wordt ingevuld aan de hand van de resultaten van de enquête. Praat u hier graag over mee, vul dan vooral de enquête in! U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur aan de Pietersweer 34 in Hardinxveld-Giessendam.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het invullen van de enquête of over ‘de Ontmoeting’ op 17 januari? Laat het ons dan weten via e-mail: i.lomwel@stuwkr8.nl